zondag 19 juli 2009

Layouts en kaarten.

Zoals belooft de layouts die ik de afgelopen tijd heb gemaakt.Als eerste de layouts voor in het album van mijn neefje Michael.




De volgende layouts zijn voor mijn Wassenaaralbum.









Ook heb ik een paar kaarten gemaakt.De bovenste is voor iemand die zijn A diploma heeft gehaald met zwemmen.En de tweede is voor geboorte van een zoon.




Da was het even voor nu,zodra ik weer wat af heb dan plaats ik het hier weer wat foto`s.Bedankt voor het lezen van mijn blog en de leuke reactie.

Groetjes Miriam

dinsdag 14 juli 2009

Udense stadsweide.

Ik was onlangs met mijn moeder naar de Udense stadsweide geweest.Dit is een weide die ze aan de rand van Uden hebben gemaakt en waar later als het goed begroeid is ook runderen komen te lopen.
Maar ondanks dat er nog niet zoveel groeit kon ik toch al wat leuke en mooie foto`s maken.Het had even daarvoor geregend en dan krijg je leuke foto`s van bloemen met regendruppels erop.




Ook heb ik van een paar inseceten op de gevoelige plaat gezet.




Ook stonden er klaprozen op openspringen en daar heb ik ok een paar foto`s van gemaakt.En van mama dat ze tussen de bloemen zit.





Ik heb ook inmiddels weer wat layouts af,zodra ik ze op de foto heb staan zal ik ze hier plaatsen.Bedankt voor het lezen van mijn blog en laat gerust een berichtje achter.

Groetjes Miriam.

woensdag 1 juli 2009

Kipbroodje met tzatziki.

Zoals belooft het favoriete recept van mijn moeder.Zelf vind ik ook heel erg lekker.

Kipbroodje met tzatziki.

Ingredienten:

- 1 schaal kipfilet in blokjes (ca.300g.)
- 2 eetl.cajunkruiden (doosje 30g.)
- 1 komkommer
- 2 eetl.boter of margarine
- 1 pak Franse roerbakgroente (diepvries 450g)
- 1 pak shoarmabroodjes (8 stuks)
- 250 ml milde yoghurt (biologisch,pak a 1 liter)
- 2 teentjes knoflook.

Bereidingswijze:

Kipblokjes mengen met de cajunkruiden.Komkommer wassen en halveren.Zaadjes verwijderen en de komkommer raspen.Geraspte komkommer bestrooien met zout en in een zeef laten uitlekken.Intussen boter verhitten in de koekenpan.Kip in ca.6 minuten bakken.Groente bereiden volgend de gebruiksaanwijzing op de verpakking.Broodjes open snijden en verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.Uitgelekte komkommer mengen met yoghurt.Knoflook pellen en boven de yoghurt uitknijpen.Op smaak brengen met peper en zout.Kipblokjes in broodjes serveren samen met de groente en de tzatziki.

Eet smakkelijk.


Groetjes Miriam.

Circle journal `Mijn favoriete recept`.

Ik heb inmiddels mijn layoutjes binnen voor mijn album.Mijn thema is `Mijn favoriete recept`.Deze ronde heb ik ze van mijn moeder gekregen.Zie hier de mooie layoutjes die zij gemaakt heeft voor mij.




En nog een paar detailfoto`s van de layoutjes.




Ook zal ik elke keer het recept op mijn blog zetten voor diegene die het leuke en lekker vinden.