zondag 31 januari 2010

Sneakjes

Hier weer een paar sneakjes van de layoutjes die ik heb gemaakt voor het circle journal van De Scrapheap.Zodra de layoutjes op plaats van bestemming zijn dan laat ik ze hier helemaal zien.





Bedankt voor het lezen van mijn blog.En laat gerust een berichtje achter.

Groetjes Miriam.

woensdag 20 januari 2010

Kaartje 1

Zoals ik al had belooft in een eerder bericht,zou ik de gehele foto plaatsen van de kaart als ie op plaats van bestemming was.En dat is ie dus.Hier is ie dan de kaart die ik voor een collega heb gemaakt toen haar dochter geboren was.Ik heb de naam van haar dochter op de kaart gezet.Ik heel erg tevreden met het eind resultaat.En mijn collega ook ze vond hem erg mooi.

zondag 17 januari 2010

JO2010 week 2

Hier is mijn uitwerking van week 2 voor mijn jaaroverzicht.Ik probeer elke week in dagboekvorm te schrijven wat er in die week is gebeurt.Dus dat betekent dat ik pas in het weekend aan die week werk.De opdracht was deze keer winter,sneeuw of sneeuwpret.Ik heb als titel gekozen voor winter.En dan is dit het eindresultaat.





En dan nog een paar detailfoto`s.



donderdag 14 januari 2010

Layout

Ik heb de afgelopen dagen weer heerlijk zitten te scrappen.Ik heb nog de nodige foto`s liggen die verwerkt moeten worden.Dus ik hoop dat ik de komende tijd volop tijd heb om te scrappen.De volgende layout heb ik gemaakt met foto`s die zijn gemaakt tijdens de workshop van Tracie Hudson.Zij was vorig jaar in september bij Special Memories geweest.Zie een eerder berichtje in september 2009.De tegen hanger moet ik nog maken.



En dan nog een paar detail foto`s.




Zo dat was het weer even voor nu.Maar zodra ik weer wat af heb zal ik het hier plaatsen.

Groetjes Miriam.

zondag 10 januari 2010

Boswandeling.

Vandaag zijn mama en ik lekker wezen wandelen.We zijn naar de bossen in Herpen geweest.Het was lekker druk in de bossen.Er waren mensen aan het sleeen maar op het ven in de bossen werd er ook volop geschaats.Maar waar we voor kwamen konden we niet vinden.Dat waren de schotse hooglanders.Ik denk dat ze d`r eigen lekker hadden verstopt voor de mensen.Hier een korte impresie van onze wandeling.



Kaartje

Tussen kerst en nieuwjaar is een collega bevallen van een dochter.En dus was er werk aan de winkel.Er moest een kaarje gemaakt worden.Hier een paar sneakjes.Zodra de kaart op de plaats van bestemming is dan plaats ik de foto van de complete kaart.



Sneeuw.

Gisteravond toen het sneeuwde heb ik een paar foto`s gemaakt.Er ligt best wel een pak sneeuw hier.We kunnen echt zeggen dat het winter is.En nu maar hopen dat ze in friesland dit jaar een elfstedentocht kunnen houden.



zondag 3 januari 2010

Titelblad.

Ik heb voor het album van een van de circle journals een titelblad gemaakt.En dit is het geworden.



En een paar detail foto`s.




Zodra ik de layoutjes van mama heb gehad dan is mijn album klaar.En ik moet natuurlijk nog een pagina maken met de labels die ik heb gekregen.Nog een fijne avond en bedankt voor het lezen van mijn blog.En laat gerust een berichtje achter.

Groetjes Miriam.

Jaaroverzicht 2010.

Op het forum van `De Scrapheap` zijn we begonnen met een jaaroverzicht van 2010.
Je gaat aan de hand van opdrachten/onderwerpen per week een layoutje maken.Ook schrijf je er een journaling erbij over die week.Ik heb inmiddels week 1 af.De opdracht/onderwerp was:Wat denk je dat het nieuwe jaar je zal geven,heb je voornemens of gaat dit aan je voorbij.Ik werk op pagina`s van 20x20 cm.Dit is wat ik heb gemaakt.



En nog een paar detail foto`s.


zaterdag 2 januari 2010

Circle journal.

Ik doe met twee circle journals mee.Een bij de scrapheap en de ander op het scrap circle journal.Voor de tweede circle journal heb ik als thema " Je leukste vakantie ".En zoals altijd kan ik weer eens niet kiezen welk land dat moet zijn.Wordt het Marokko of Mexico of wordt het toch Egypte.En zo kan ik dan wel door gaan.Ik heb uiteindelijk gekozen voor Egypte en Israel.In Egypte ben ik twee keer geweest en in Israel ben ik 1 dagje geweest.Dit is wat ik er van gemaakt heb.






En dan nog een paar sneakjes.





Zo dat was het weer eventjes voor nu.Zodra ik weer wat af heb dan plaats ik het hier weer op mijn blog.Bedankt voor het lezen van mijn blog en laat gerust een berichtje achter.

Groetjes Miriam.

Scrap Circle Journal

Ik zit samen met mama en een paar andere dames op een scrap circle journal.Hier zijn we druk bezig voor mekaar layoutjes te maken met een bepaald thema.Ik heb als thema " Mijn favoriete vakantie ".De volgende layouts heb ik inmiddels mogen ontvangen.