vrijdag 30 maart 2012

Tros ledendag - De efteling

Afgelopen zondag zijn wij naar de Tros ledendag in de Efteling geweest.
We konden voor € 12.50 pp naar de Efteling omdat papa lid is van de Tros,het parkeren was ook gratis deze dag.Alle atracties waren open behalve Ravelijn.Ook traden er artiesten op deze dag zoals:

Thomas Berghe


Rene Schuurmans


Michael samen met Dean Saunders


De volgende foto vond ik bij Monique op facebook:


We stonden hier te wachten zodat ik Monique samen met Rene Schuurmans op de foto kon zetten.Ook zijn we natuurlijk in een aantal atracties geweest.Hieronder nog een paar foto`s van deze leuke dag.





Zodra ik weer wat af heb zal ik het hier weer plaatsen.Bedankt voor het bezoeken en het lezen van mijn blog.

Groetjes,
Miriam

woensdag 21 maart 2012

Challenge 3 -Fotolijstje

Ik heb weer mee gedaan met de challenge op het forum van De ScrapHeap .De opdracht voor de maand maart was: maak een leuk schilderijtje (fotolijstje)  met wat stempeltechnieken en stempels.Mama had dit project gevonden op de website van CraftStamper in een e-zine die je gratis kon downloaden.Het was weer een leuke maar ook een lastige challenge,maar het is me gelukt.Zie hier het eindresultaat:

En dan nog wat detailfoto's:

Ook mama heeft een nieuw lijstje gemaakt voor de challenge.Op de foto zie je het lijstje van mama en die van mij samen.
Voor nog meer foto's van het lijstje van mama verwijs ik jullie naar haar blog.Dit was het weer voor nu,maar zodra ik weer wat af heb dan zal ik het hier weer plaatsen.Bedankt voor het bezoeken en het lezen van mijn blog.

Groetjes,
Miriam

maandag 19 maart 2012

Paas uitnodiging

Zoals belooft in het vorige berichtje de paas uitnodiging die ik heb gemaakt voor de kids van de kidsclub Udi'19.
Zoals je kunt zien zijn het er best wel veel.Dat klopt ook ik heb ongeveer 42 paas uitnodigingen gemaakt.Afgelopen zaterdag heb ik ze uitgedeeld,en ik kreeg al gelijk leuke reactie van de kinderen als de ouders.Inmiddels heb ik ook al een leuke traktatie bedacht,hoe of wat dat is nog een verassing.Bedankt voor het bezoeken en het lezen van mijn blog.

Groetjes,
Miriam

zaterdag 17 maart 2012

Schetsuitdaging 45 - De Craftorij

Ik mocht onlangs op het forum van  De Craftorij een schets plaatsen voor de schetsuitdaging.Onderstaande schets had ik geplaatst.

En dit is de layout die ik heb gemaakt aan de hand van de schets.

En dan nog een paar detailfoto`s.



Inmiddels zijn ook de uitnodigingen voor de kids van de kidsclub van Udi'19 klaar.Morgen zal ik hier een foto plaatsen van de uitnodigingen.Bedankt voor het bezoeken en het lezwen van mijn blog.Nog een fijn weekend.

Groetjes,
Miriam

woensdag 14 maart 2012

Kaartjes

Ik heb weer 2 hele leuke kaartjes gemaakt.Rosita was pas hier en die had de nieuwe framelits die set van sizzix meegebracht.Dit zijn stempels met een snijmal.Ik mocht er ook even mee spelen en heb nu deze 2 leuke kaartjes ermee gemaakt.

De volgende materialen heb ik gebruikt voor deze 2 kaartjes:
Papier van Comsmo Cricket - Material Girl
Cardstock van Core'dinations - Forest en wit
Sizzix framelits die set - Butterflies#3
Marianne design - Branch garden en Decrotive Elegance
Tim Holtz - Sewing room
Deze materialen zijn allemaal te koop bij Krea2day .Ze staan de komende dagen en wel op 15,16 en 17 maart op de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen in de brabanthallen in Den Bosch.Je kunt ze vinden in kraam 172.Bedankt voor het bezoeken en het lezen van mijn blog.Nog een fijne woensdag.

Groetjes,
Miriam

zondag 11 maart 2012

ATC swap - Circus

In februari heb ik weer meegedaan met de ATC swap op het forum van De Craftorij .Het thema van deze swap was "Circus".Ik vond het weer een leuk thema om eraan te werken.Dit zijn de ATC die ik heb gemaakt.
En deze heb ik vorige week gekregen:

Inmiddels is voor de maand maart het thema ook weer bekent en dat is tijd.Ook ben ik druk bezig met uitnodigingen voor pasen,deze zijn voor de minipupillen van Udi'19.Zodra ik weer wat af heb zal ik het hier weer plaatsen.Bedankt voor het bezoeken en het lezen van mijn blog.

Groetjes Miriam

maandag 5 maart 2012

Workshops Linda Brown

Afgelopen drie dagen hebben mama en ik workshops gevolgd in Ede bij De Craftorij ,deze werden gegeven door Linda Brown .Op vrijdag hebben we labels gemaakt met panpastels.

Een voorbeeld label van Linda:
Ook Rosita was mee vrijdag,we hebben een leuke middagje uit van gemaakt.Dit zijn de labels die ik heb gemaakt op vrijdag:

Op zaterdag hebben we een streetlife gemaakt.Hier hebben we met diversen technieken en material gewerkt.Dit is het voorbeeld van Linda:
En dit is mijn uitwerking met een paar detailfoto`s:



Ook heeft Linda haar handtekening op de wall off fame gezet.

Op zondag hebben we een mooie wall hanger gemaakt,een hanger in drie delen gemaakt van lijstjes en natuurlijk bewerkt met metaal en mooie embellishments.Het voorbeeld van Linda:
En mijn uitwerking:

Helaas is het hart van mijn middelste bloem eraf gevallen,maar daar wordt aan gewerkt.Zodra het hart er weer in zit zal ik hem opnieuw plaatsen samen met een paar detailfoto`s.Wil je de werk stukken van mama zien dan moet even naar haar blog gaan.Dit is de link van mama haar blog.Ik ga gauw weer verder want ik moet een aantal uitnodigingen maken voor de minipupillen van Udi'19.Zodra ik weer wat af heb zal ik het hier weer plaatsen.En mocht je nog een leuk en lekker recept willen hebben ga dan naar Miriam's kookschrift ,hier plaats ik lekkere en leuke recepten.Nog een fijne maandag.

Groetjes Miriam