dinsdag 22 januari 2013

Schetschallenge Januari - ScrapPlezier

Op het forum van ScrapPlezier hebben ze elke 10e van de maand een schetschallenge.En deze maand hadden ze een hele leuke schets om te maken.
En dit heb ik er van gemaakt:
Het papier wat ik heb gebruikt is van KaiserCraft,had dit al weer een tijdje in huis maar er nog niks meegedaan.De bloemetjes heb ik bewerkt met Glam Chandelier van Tatered Angels.Het hoek ornament komt van A2Z scraplets,deze heb ik bewerkt met Distress stain Tarnished brass.Daarna heb ik er een laagje Crackle glaze en Autumn fire fresco finish van paperartsy erover gedaan.Daarna heb ik het afgewerkt met Viva inka gold.Hier nog een paar detailfoto's van mijn layout:
 
 
Inmiddels is ook mijn mailart op zijn plaats van bestemming,ik zak die in een andere berichtje plaatsen zodra ik ook de mailart die ik zelf heb mogen ontvangen op de foto heb.Bedankt voor het bezoeken en het lezen van mijn blog.Ik vind het leuk als je een reactie achter laat.Nog een hele fijne middag.

Groetjes Miriam

6 opmerkingen:

Anja zei

Wat een leuke LO Miriam, en ook een leuke sketch. Ik ga eens op dat forum kijken, lijkt me leuk zo'n sketch uitdaging! :-)

Wiebine zei

Mooie layout heb je ermee gemaakt Miriam,
groetjes,
Wiebine

Astrid Zwaan zei

Hoi Miriam,

Wat onwijs leuk dat jij meedoet aan de sketch challenge@Scrapplezier.nl

Wat een mooie uitwerking van sketch, en met Kaisercraft papier TOP joh!!

Helena zei

Heel mooi gemaakt!
Bedankt voor je deelname aan de ScrapPlezier Challenge

Alida zei

ik vind em erg mooi en mooie foto. Leuk dat je meedoet aan de challenge bij ScrapPlezier.

Yvon zei

Super mooi gemaakt Miriam, leuk dat je mee hebt gedaan met deze sketch challenge