zondag 1 maart 2009

Make & take Special Memories.

Gister zijn mama en ik naar Special Memories in Venlo geweest.Hier hadden ze gister een cropdag maar ook kon je een make & take maken.We hebben de hele dag lekker zitten croppen.Ik ben begonnen aan mijn traveljournal voor onze reis naar Dennemarken.Zodra mijn journal af is zal ik wat foto`s plaatsen hier.Het was weer een gezellige dag ook de lunch was weer heerlijk.s`Middags hebben we een make & take gemaakt en deze werd door Manita gegeven.Het was een schattig klein boekje met een vilten kaft.Zie hier het resultaat.


5 opmerkingen:

Annemarie zei

Hoi Miriam. Het was gezellig he gisteren....Wij zijn vandaag even naar Heesch gereden want dat koffertje wat je moeder had wou ik ook graag, Ik heb het gevonden dus ben superblij. Verder nog wat papier gekocht en verder niets....
Nou tot snel maar weer op de crop of bij een workshop.....Groetjes van annemarie.

poohscrap zei

hey Miriam

Ik vond het ook erg gezellig zaterdag..ben zondag nog snel effe terug geweest voor de crushlijn omdat ik te weinig had voor mijn lovealbum. Daar ben ik nu druk mee bezig.
Tot snel weer (hoop ik) op de crop of workshop.
Liefs marielle

Anoniem zei

Rustig genieten van de zon in het groen, weg van massa’s toeristen? Dat kan met ‘Eliza was here’.

Die onlinereisorganisatie is gespecialiseerd in betaalbare, kleinschalige accomodaties: authentieke landhuizen, boerderijen en finca’s.

„Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf” is al enkele jaren een succesrijk motto in Nederland. ‘Eliza was here’ heeft nu ook een Belgische reissite en een kantoor in Antwerpen.

Bestemmingen: Algarve, AndalusiĆ«, Korfoe, Gran Canaria, Kefalonia, Kreta, Lefkas, Lesbos, Mallorca, Peloponnesus, Rhodos, SardiniĆ« en Zakynthos. ‘Eliza was here’ regelt
voor u de vlucht, het verblijf en een huurwagen.

De organisatie is vernoemd naar de fictieve vakantieganger Eliza die alle accommodaties al bezocht heeft. Zij meldt persoonlijke ervaringen op de website. Ook de reacties van vakantiegangers vindt u er ongecensureerd.

Informatie
http://www.elizawashere.be

Anoniem zei

Heb zojuist een weekendje Parijs gewonnen . Ik heb de tckets en de reservatie al binnen. Als je ook wil winnen gewoon aanmelden op hun nieuwsbrief.
[url=http://www.vakantiestart.info]
vakantiestart[/url]

Anoniem zei

Heb zojuist een weekendje Parijs gewonnen . Ik heb de tckets en de reservatie al binnen. Als je ook wil winnen gewoon aanmelden op hun nieuwsbrief.
[url=http://www.vakantiestart.info]
vakantiestart[/url]