zaterdag 22 mei 2010

Disneyland Parijs

We zijn weer terug uit Disneyland Parijs.We hebben 4 hele leuke dagen gehad.We sliepen in het Sequoia Lodge.Dit is heel goed hotel,de bedden sliepen heerlijk maar ook het ontbijt was perfect.Ook het weer werkt mee,we hadden alle dagen zon.In het park was het weer zoals altijd leuk en gezellig.Het thema van dit jaar is The new generations.

De shows en de parades waren ook weer leuk.Ook zijn we met diversen Disneyfiguren op de foto gegaan.Ik ben oa met Winnie de Pooh op de foto gegaan.Winnie de Pooh is een van mijn favorieten vandaar.Maar ook met oa Mickey,Sully,Stich,Jafar,Balou,broeder Tuck en Jack Sparrow zijn we op de foto gegaan.Nog een paar foto`s van ons met Disneyfiguren.We zijn ook in diversen atracties geweest waar onder Bigthunder mountain,Pirates of the Caribiean,It`s a small world.Het was jammer dat het maar 4 dagen duurde,ma en ik hadden best wel langer willen blijven.We gaan zeker nog een keer terug.Maar dan gaan we als het Halloween is.Dit was een kort reisverslag van onze vakantie.We hebben veel meer foto`s maar om die hier allemaal te plaatsen wordt wel heel erg veel.Als ik mijn albumpje over Disney heb gemaakt zal ik het hier laten zien.Nog een fijn weekend en bedankt voor het lezen van mijn blog.

Groetjes Miriam.

4 opmerkingen:

Yvonne van Bruggen zei

Ziet er supergezellig uit!!
Zou ook graag weer eens willen gaan :-)
Succes met het scrappen van de foto's! Groetjes, Yvon

Petra zei

Heey welkom terug! Superleuke foto's en super geboft met het weer! Zoals jullie weten zaten wij een weekje eerder met behoorlijk wat regen, echt jammer! Ben zeer benieuwd naar de foto's, zie het a.s. woensdag wel! Bedankt voor jullie kaartje vwb Henks mama.
Groetjes Peet

Anoniem zei

leuke foto's en zo te zien hebben jullie het goed naar jullie zin gehad.
groetjes Gerry

Scrapfanaat Peter zei

Hoi Scraplady, zo te zien zijn er veel foto's gemaakt dus genoeg te scrappen denk ik.

Het is erg leuk om hierover te scrappen.

Groetjes Scrapfanaat Peter