vrijdag 26 augustus 2011

Bonjour

Het is alweer een tijdje geleden dat ik hier iets heb geplaats,maar dat komt omdat we op vakantie zijn geweest.We zijn gister nacht thuis gekomen uit Frankrijk.We zaten op een camping in Pommeuse,dit was 20 km van Disneyland af.De plaats die we hadden viel tegen,de plek was te klein.Maar ondanks dat hebben we een super vakantie gehad.
Maar ondanks dat hebben we een leuke vakantie gehad.Ik ben samen met mama 2 keer naar Parijs geweest.Ook Michael is 1 dag mee geweest.
We hebben veel gezien en gelopen in Parijs.We hebben deze hele vakantie heerlijk weer gehad.Elke dag hadden we zon.We hadden zelfs 1 dag dat de temeratuur rond de 41 graden was.Ook zijn we naar Provins geweest.Deze stad staat op de lijst werelderfgoed van Unesco.
Ook ben ik samen met mijn vader en Michael naar Parc Asterix geweest.
En natuurlijk was Tara ook meegeweest op vakantie.
Zoals je kan zien op de foto is onze Tara echt een zon aanbidster.Soms werdt het te warm in de zon en dan ging ze toch wel in schaduw liggen.Zodra ik aan mijn album ga beginnen zal ik hier de foto`s plaatsen,maar dat duurt nog wel even want ik moet eerst een layout maken voor het komende ScrapHeapWeekend van De ScrapHeap .Als de layout af is kan ik hem nog niet laten zien,maar zodra ik weer andere layouts af heb zal ik ik hier zeker weer plaatsen.Bedankt voor het bezoeken en het lezen van mijn blog.Ik sluit af met een paar foto`s die ik heb gemaakt tijdens ons tweede bezoek aan Parijs.Wij liepen door de straatjes bij Monmartre op weg naar de Moulin Rouge toen we een leuk winkeltje zagen waar ze oa cupcakes verkochten.

Groetjes Miriam

4 opmerkingen:

@nnie zei

Dat ziet er allemaal geweldig uit Miriam, voorlopig hoef je je niet te vervelen, prachtige foto's van een mooie vakantie,tot snel
groetjes Annie

Hanneke zei

Welkom thuis! Jullie hebben echt geboft met het weer. Het zal wel wennen zijn in Nederland!

Groetjes Hanneke

Petra zei

Wat een prachtige foto's!! En die Tara, zij heeft volgens mij ook supergenoten. Je kunt weer aan de slag om het eea te maken. Suc6 en tot snel, groetjes......

Pam's Place zei

Hi Miriam,
leuk he, Parijs? Ik ben er al meerdere keren geweest, maar zou zo weer willen!

groetjes, Pam