maandag 5 maart 2012

Workshops Linda Brown

Afgelopen drie dagen hebben mama en ik workshops gevolgd in Ede bij De Craftorij ,deze werden gegeven door Linda Brown .Op vrijdag hebben we labels gemaakt met panpastels.

Een voorbeeld label van Linda:
Ook Rosita was mee vrijdag,we hebben een leuke middagje uit van gemaakt.Dit zijn de labels die ik heb gemaakt op vrijdag:

Op zaterdag hebben we een streetlife gemaakt.Hier hebben we met diversen technieken en material gewerkt.Dit is het voorbeeld van Linda:
En dit is mijn uitwerking met een paar detailfoto`s:Ook heeft Linda haar handtekening op de wall off fame gezet.

Op zondag hebben we een mooie wall hanger gemaakt,een hanger in drie delen gemaakt van lijstjes en natuurlijk bewerkt met metaal en mooie embellishments.Het voorbeeld van Linda:
En mijn uitwerking:

Helaas is het hart van mijn middelste bloem eraf gevallen,maar daar wordt aan gewerkt.Zodra het hart er weer in zit zal ik hem opnieuw plaatsen samen met een paar detailfoto`s.Wil je de werk stukken van mama zien dan moet even naar haar blog gaan.Dit is de link van mama haar blog.Ik ga gauw weer verder want ik moet een aantal uitnodigingen maken voor de minipupillen van Udi'19.Zodra ik weer wat af heb zal ik het hier weer plaatsen.En mocht je nog een leuk en lekker recept willen hebben ga dan naar Miriam's kookschrift ,hier plaats ik lekkere en leuke recepten.Nog een fijne maandag.

Groetjes Miriam

2 opmerkingen:

Scrapeyes zei

He meis, wat een leuke dingen heb je gemaakt... We moeten maar snel een afspraak maken, dan kan ik ze live komen bekijken... XXX, Iris

Hanneke zei

Wat zijn jullie weer lekker bezig geweest. Ik vind de gebruikte stempels op de labels erg mooi. En het canvas spreekt me ook erg aan!
Tot zondag!

Groetjes Hanneke