maandag 7 juni 2010

JO2010 week 23

Ik doe nog steeds mee met het jaaroverzicht op het forum van de Scrapheap.Ik lig nog steeds achter maar de komende tijd hoop ik dat ik het een heel eind in kan halen.Inmiddels ben ik aan de beurt om de opdrachten te geven voor de komende 3 weken.Voor week 23 heb ik voor het thema "Chocolade" gekozen.En dit is mijn uitwerking op de tekst over deze week na.Deze maak ik pas op het eind van de week.En zodra ik die dan heb geschreven dan zal ik het hier plaatsen.En dan nog een paar detailfoto`s.

Zodra ik weer wat heb om te laten zien dan zal ik het hier weer plaatsen.Voor nu nog een fijne avond en bedankt voor het lezen van mijn blog.

Groetjes Miriam.

3 opmerkingen:

Katja zei

Wat een mooie layouts heb je gemaakt!
Ja ik probeer een beetje dingen uit met mijn Slice. heb nu een clubje opgericht om ideetjes en tips over de Slice uit te wisselen aangezien veel mensen er eigenlijk te weinig mee doen en daar is ie eigenlijk te duur voor hé?
De handsfreeset ga ik voor sparen. Ik vond de Slice en 2 extra Designcards al een hele uitgave!


Groetjes, Katja

Hanneke zei

mmmmmmmmmmmm.... het water loopt me in de mond bij het zien van zoveel chocolade! Met zo'n onderwerp zit je altijd goed!
Leuke lo!

An Zeelmaekers zei

mooi gedaan... ben ook even achter met mijn uitwerkingen voor het jaarboek. Leuke onderwerp maar ik kan pas zondag aan het scrappen gaan!