maandag 24 oktober 2011

ScrapHeapWeekend 8

Afgelopen weekend zijn mama en ik weer mee geweest met het ScrapHeapWeekend 8 van De ScrapHeap.Voor de vrijdagavond had iedereen weer wat lekkers meegebracht.


Na het eten kregen we allemaal een mooie en goed gevulde goodiebag met het thema kerst.s`Avonds hebben we ook nog bingo gespeeld.Maar we hebben ook lekker zitten scrappen.De layouts die ik heb gemaakt dit weekend laat ik in een volgend berichtje zien.Op zaterdag was het ontbijt en de lunch weer heerlijk.s`Middags heb ik samen met Josefine en Monique foto`s gemaakt in de tuin.


Ook hebben we op zaterdag een mini worshop gehad van Els.We hebben allemaal een horloge van Tim Holtz gekregen en die hebben we gevuld.Mama en ik hebben allebei een andere gemaakt.Links op de foto is mijn horloge.s`Avonds was er weer eten van de chinees en als toetje hadden we ijs.Na het eten hebben we het 5 euro spel gespeeld,het was weer leuk om te doen.


En natuurlijk werdt er weer bingo gespeeld,ook dit was weer erg leuk.Op zondag hebben we ook nog de hele dag lekker zitten scrappen.En na de lunch gingen we nogmaals een spelletje spelen.Dit maal moesten we met een dobbelsteen gooien.Uiteindelijk had iedereen een mooie stempels gekregen van Carla.

Voordat we aan het spelletje begon werdt er eerst nog een paar prijsjes uitgereikt.We konden een layout maken met een foto uit de oude doos,we waren niks verplicht.Mama en ik hebben allebei een layout ingeleverd.Mama had met haar layout een gedeelde eerste plaats en kreeg een mooi album.Op haar blog zal ze later haar layout met enkele detailfoto`s plaatsen.


En ik had de derde plaats met mijn layout.


We hebben een super leuk weekend gehad en het is zeker voor herhaling vatbaar.Ik zal later de rest van de foto`s zien van mijn layouts die ik heb gemaakt tijdens het weekend.

Groetjes,
Miriam

1 opmerking:

Iris Harm zei

He meis, Wat een mooie layout uit de oude doos heb je gemaakt. En ik kan aan de foto's zien dat het een leuk weekend is geweest. Volgend jaar gaan wij ook mee. Dikke kus, Joos en Iris.