maandag 9 september 2013

Kaartenchallenge en laatste DT-werk ScrapPlezier

Jeetje wat gaat de tijd toch snel.Ik ben al weer 2 weken aan het werk bij m'n nieuwe baas en het bevalt me heel erg goed.En ja dan vergeet je dat er nog een paar dingen geplaatst moeten worden op m'n blog.

Allereerst de kaartenchallenge van ScrapPlezier deze staat weer op het blog.Dit is de schets van de challenge:
En zoals je ziet is het deze keer een ronde kaart.Ik heb voor deze challenge ook een uitwerking gemaakt:
En dan nog een paar detailfoto's:

Je kunt je inzending voor deze kaartenchallenge plaatsen tot en met 21 september middernacht.Daarna begint weer een nieuwe challenge.

Ook heb ik nog een layout gemaakt.Ik kreeg van Helena een half vel designe papier en moest hiermee een layout maken. Ik mocht geen gebruik maken van andere designpapier maar mocht wel gebruik maken van o.a. cardstock, chipboard, stansjes en embelishments. Het was even bedenken hoe ik dit ging aanpakken maar uiteindelijk is het me gelukt.
Ik heb als basis craft cardstock gebruikt en omdat het halve vel desingpapier dubbelzijdig was heb ik dus gebruikt gemaakt van beide zijdes.Verder heb ik een strookje cardstock gebruikt en deze heb ik eerst bewerkt met een rand pons van Martha Stewart.Daarna heb ik de layout afgewerkt met een paar bloemetjes, een boom en een gedeelte van de rhinestone flourish. De titel heb ik gemaakt van een thickers alphabet.

De volgende materialen heb ik gebruikt voor m'n layout: craft cardstock1/2 vel kaisercraft “PennyroyaleCollection”, Kaisercraft rhinestones flourishchampagne, Witte roosjes en Thickers soortgelijke in de winkel te verkrijgen.

Ik ben met heel veel plezier de afgelopen 2 maanden Gast Desinger geweest.Ik heb met heel veel plezier de werkstukken gemaakt voor het blog van ScrapPlezier.Inmiddels ben ik weer druk bezig met een project zodra ik hier weer wat van af heb zal ik het hier plaatsen.Voor nu bedankt voor het bezoeken en het lezen van mijn blog.

Groetjes Miriam

Geen opmerkingen: