vrijdag 16 augustus 2013

DT-werk ScrapPlezier: Lets eat

Ondanks het warme weer van de afgelopen weken heb ik toch heerlijk zitten te scrappen.Ik heb voor het blog van ScrapPlezier deze keer een layout gemaakt.

Toen we een paar jaar geleden naar Denemarken zijn geweest moesten we natuurlijk ook een bezoek brengen aan Legoland in Billund.Ik bleef toen foto's maken van alles wat ik daar zag.Zo wat alles was van legosteentjes gemaakt,zo ook deze kok die bij een restaurant buiten stond om je uit te nodigen om te komen eten.
De basis is gemaakt op Craft cardstock. Ik heb diversen strookjes desingpapier, Kaisercraft paperpad “Nan’s favorites collection" gesneden en heb deze over elkaar gelegd. Onder de foto heb ik een randje geplakt. De diversen die-cuts ook uit de paperpad heb ik met 3D foam opgeplakt,dit heb ik ook met de kleine foto gedaan.De titel “Lets eat” heb ik gemaakt van chipboard letters. Deze heb ik eerst zwart gemaakt met een paint dabber black en daarna heb ik er embossingpoeder op gedaan. Dit heb ik als volgt gedaan: als eerste heb ik een letter in de embossing inkt (Ranger distress embossing inkt) gedaan en daar heb ik de emmbossingpoeder erover gedaan. Vervolgens heb ik met een heattool de embossingpoeder verhit. Daarna heb ik de letter nogmaals door de embossingpoeder gehaalt (omdat de embossingpoeder nog warm is blijft de nieuwe laag erop zitten) en weer verhit. Dit heb ik nog een paar keer herhaalt tot dat ik het gewenste resultaat had. De snor en het handje heb ik op dezelfde wijze gedaan.Vervolgens heb ik de layout afgewerkt met een filmstrip, twine groen en brads.

Inmiddels ben ik druk bezig met het maken van voetbal verjaardagskaartjes.Zodra deze klaar zijn zal ik ze hier zeker plaatsen.Bedankt voor het bezoeken en  het lezen van mijn blog.

Groetjes Miriam...

Geen opmerkingen: