maandag 7 januari 2013

12 tags of 2013 - Januari

Elk jaar maakt Tim Holtz 12 tags met leuke en nieuwe technieken.En elk jaar dan zeggen mama en ik we gaan ze nu maken.Dus toen op 31 december Tim zijn tag voor januari liet zien zeiden wij gelijk weer we gaan hem maken.En dat hebben we uiteindelijk ook gedaan want we zijn het nieuwe jaar goed begonnen door gelijk de tag van januari te maken.Zie hier mijn uitwerking van Tim's tag:
 En dan nog een paar detailfoto's:
 
 
 
Voor deze tag heb ik de volgende materialen gebruikt:distress stains/metalics,distress inkt:iced spruce/stormy sky/rusty hinge en walnut stain,ink blending tool,craft sheet,mister,heat tool,glossy accents,archival inkt:jet black,manila tag,grungepaper,film strip ribbon,hinge clip,sprocket gears,mini gears,game spinner,mini fasteners,sanding grip,stans:gadget gears,paper distresser,embossingmal:gears,crinkle ribbon en stempels.
 
Ben nog druk bezig met een layout en zodra die klaar is zal ik hem hier plaatsen.Bedankt voor het bezoeken en het lezen van mijn blog.En laat gerust een berichtje achter,ik vind het altijd leuk om alle reactie te lezen die jullie plaatsen.Nog een fijne avond.
 
Groetjes Miriam

3 opmerkingen:

Wiebine zei

Wat een goed streven zeg, ik ben van plan hetzelfde te doen. Deze is alvast goed gelukt en wat gezellig om met je moeder samen te kunnen scrappen !
groetjes,
Wiebine

Alida zei

hij is erg mooi geworden, superleuk om dit elke maand te doen, ik doe het sinds maart 2012 en het is echt verslavend, maar oh zo inspirerend.

Anja zei

Wat een leuke tag is dit en ook een mooie tekst erop. Je zult een mooi verzameling krijgen als je dit iedere maand gaat doen! Heel leuk!!